Bakkely leder

2 år siden · · 0 comments · Sticky

Bakkely leder

På kontoret ved siden af hovedindgangen sidder Bakkely leder. Her er en lille introduktion:

Hej, jeg hedder Kaj Kristensen og kommer fra Silkeborg. I 10 år har jeg arbejdet med sårbare unge med forskellige diagnoser og udfordringer. Fx har jeg ofte hjulpet unge med funktionsnedsættelse og angst problemer. Det kunne også være en ung med en senhjerneskade, der havde brug for en struktureret indsats. Arbejdsplatformen var et pædagogisk afsæt i specialområdet. På Bakkely kobler jeg min pædagogiske faglighed sammen med Bakkelys faglighed inden for pleje og omsorg.

Ledelse har fyldt meget af mit voksenliv på forskellige måder. Dels har jeg arbejdet 15 år som leder, hvor jeg i mit sidste job var personaleleder på Trabjerggård Bo- og Beskæftigelsestilbud. Mindst lige så mange år har jeg arbejdet med ledelse af frivillige. En af de områder som motiverer mig ved ledelse er, at se personale lykkedes med at hjælpe andre mennesker. Det sker dagligt på Bakkely.

Som dreng sad jeg på kirkebænken, kom i søndagsskolen og var med til møder i missionshuset. På Sædding Efterskole fik jeg undervisning i Carl Olof Rosenius forfatterskab og hans fortolkning af Bibelen. Det var en ny måde at forstå Bibelen på for mig, at vi mennesker får givet alt af nåde fra Gud. I mit kristne barndomshjem var der altid en grundtone af, at vi er lige som mennesker. Den grundtone og Guds nåde har jeg med i hverdagen på Bakkely.

Så kigger du forbi Bakkely, er du altid velkommen på kontoret.

Categories: Aktuelt