7 måneder siden · · 0 comments

Stillinger på Bakkely

Plejehjemmet Bakkely søger fleksible unge med mod på at lære noget nyt

Bakkely mangler op til flere ung medarbejdere som weekend- og feriemedarbejder. Kig her, hvis du mangler et spændende job med gode kollegaer og en konkurrencedygtig løn. Vi har primært job inden for sundhedsområdet.

Et job hos Bakkely handler om at hjælpe ældre og lære en masse på en energisk, nærværende og personlig måde. Når du starter, vil du som det første få en grundig oplæring i alt fra procedurer til hvordan du skaber gode øjeblikke for vores beboere.

Bakkely tilbyder ikke bare en arbejdsplads, vi giver også vores ung medarbejdere mulighed for at indgå i et fællesskab. Og fællesskab forpligter. Derfor lover vi vores ung medarbejdere, at deres udvikling hos os ikke står stille. Hos os er det op til dig hvor meget du vil lære inden for sundhedsområdet.

Bakkely arbejder ud fra et kristent livs- og menneskesyn. Derfor er det vigtigt for os, at du forholder dig til vores menneskesyn i din ansøgning. Du kan læse mere på www. plejehjemmet-bakkely.dk og se små film om os.

Hvad kan vi tilbyde dig?

 • En attraktiv løn med overenskomst, så du bliver behandlet ordentlig.  
 • Masser af viden fra henholdsvis sundhedsområdet
 • En sjov og social hverdag, hvor du helt sikkert aldrig vil kede dig. 
 • Et job hos Bakkely skal være fleksibelt. Du er med til at planlægge dine egne arbejdstider fra start, så der stadig er plads til fritid og familie.

Til gengæld forventer vi, at du kommer med:

 • Engagement og fleksibilitet i dit arbejde hos Bakkely 
 • Energi og personlighed til at sætte et positivt præg på arbejdet. 
 • Lysten til at give vores beboer gode øjeblikke og den bedste pleje. 
 • Er kendt med it-systemer og har skriftlige færdigheder
 • En minimumsalder på 18 år (er du yngre, men snart fylder 18 kan du stadig søge job hos os).

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående punkter og synes, at et job på Bakkely lyder som noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig.
Yderlige oplysninger fås hos leder Kaj Kristensen på tlf. 20343856 eller souschef Allan Bærentsen på tlf. 97172100. Ansøgningsfrist d. 01. september kl. 12:00 Vi forventer at afholde samtaler løbende, efterhånden som ansøgningerne indkommer. Ansøgninger sendes elektronisk til kaj.kristensen@rksk.dk

Social- og sundhedshjælper

Vil du være med på et team med fokus på kærlig og faglig hjælp til demente beboere, så har vi stillingen til dig. Plejehjemmet Bakkely er i en spændende udvikling med mange nye tiltag, og vi vil elske at få dig med på holdet. Et af flere nye tiltag er brug af virtual reality briller til demente og brug af iPad i plejen. Vi vægter din faglighed højt og har løbende opkvalificering af vores medarbejdere. Det vil selvfølgelig også komme dig til gode. Til efteråret skal vi for eksempel have alt fast personale på kursus i palliativ pleje.

På Bakkely er vi meget optaget af at være en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til familie- og privatliv.  Som ny medarbejder vil du hurtig føle dig tilpas på Bakkely, da vi er optaget af, at du kommer godt fra start med spændende opgaver og ansvar efter dit niveau. På Bakkely er vi optaget af en åben og dialogorienteret medarbejderkultur, som har fokus på samarbejde og kollegial støtte når arbejdsdagen bliver svær. Vi har fokus på, at vi er én organisme, hvor alle har en rolle at spille i hjælpen til vores skønne beboere.

Plejehjemmet Bakkely arbejder ud fra ideerne i leve-bo-miljøet og ønsker dermed at fremhæve HJEM frem for institution. I øjeblikket er vi meget optaget af demensrejseholdet og medicinhåndtering via projektet ”I sikre hænder”. Vi arbejder også ud fra et kristent livs- og menneskesyn. Derfor er det vigtigt for os, at du forholder dig til vores faglige tilgange og værdier i din ansøgning. Du kan læse mere på www. plejehjemmet-bakkely.dk og se små film om os eller følge os på Facebook. Bakkely ligger 20 min kørsel fra Herning eller Skjern og 15 min gang fra rutebilstationen i Videbæk.  

Stillingen vi tilbyder til dig er en fast stilling på 27 timer pr. uge i aftenvagt. Til stillingen kan påregnes ekstratimer ved afløsning i forbindelse med ferie og sygdom. Ansættelse vil være så hurtigt som muligt.

Vi forventer, at du:

 • Er faglig uddannet social- og sundhedshjælper eller assistent og har du efteruddannelse inden for psykiatri eller pædagogik, er det blot et plus
 • Har erfaring som social- og sundhedshjælper eller assistent, men du kommer også i betragtning som nyuddannet, hvis du har energi og vilje
 • Er kendt med journalisering i div. it-systemer og har skriftlige færdigheder med et godt overblik over div. indsatser
 • Er god til medmenneskelig kontakt og ser mennesker som ligeværdige
 • Har en tydelig kommunikation og personlighed, der kan bevare roen og overblikket i pressede situationer
 • Er selvstændig og handlekraftig, eller også ønsker du som ung at lære disse discipliner af ældre kollegaer
 • Du har mod til at være ærlig og respektfuld i det kollegiale samarbejde, fordi dine kollegaer og holdet Bakkely er vigtig for dig

Yderlige oplysninger fås hos leder Kaj Kristensen på tlf. 20343856 eller souschef Allan Bærentsen på tlf. 97172100. Ansøgninger sendes elektronisk.

Categories: Aktuelt