2 uger siden · · 0 comments

Stillinger på BakkelyErnæringsassistent til Plejehjemmet Bakkely

Vil du være med på et team med fokus på lækkert mad til Bakkely skønne beboere, så har vi stillingen til dig. Plejehjemmet Bakkely er i en spændende udvikling med mange nye tiltag, og vi vil elske at få dig med på holdet. Et af flere nye tiltag i vores køkken har fokus på samtalen om mad ud fra et fagligt sprog. Vi skal også i fremtiden arbejde med faglig opdatering af alle diæter.

På Bakkely er vi meget optaget af at være en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til familie- og privatliv. Som ny medarbejder vil du hurtig føle dig tilpas på Bakkely, da vi er optaget af, at du kommer godt fra start med spændende opgaver og ansvar efter dit niveau. På Bakkely er vi optaget af en åben og dialogorienteret medarbejderkultur, som har fokus på samarbejde og kollegial støtte når arbejdsdagen bliver svær. Vi har fokus på, at vi er én organisme, hvor alle har en rolle at spille i hjælpen til vores skønne beboere. Der er rigtig mange mennesker som vil sætte pris på din indsats og takke for maden.

Plejehjemmet Bakkely arbejder ud fra ideerne i leve-bo-miljøet og ønsker hermed at fremhæve HJEM frem for institution. Vi arbejder også ud fra et kristent livs- og menneskesyn. Derfor er det vigtigt for os, at du forholder dig til vores faglige tilgange og værdier i din ansøgning. Du kan læse mere på www. plejehjemmet-bakkely.dk og se små film om os eller følge os på www.facebook.com/plejehjemmetbakkely. Bakkely ligger 20 minutters kørsel fra Herning eller Skjern og 15 minutters gang fra rutebilstationen i Videbæk. 

Dine primære opgaver

Plejecentret består af 38 lejligheder og 18 ældreboliger. Arbejdstiden er hovedsagelig fra 07.00-14.00 på hverdage samt hver 2.-3. weekend. Dog kan afvigelser ske i ferietid og ved højtider. Vi inddrager beboerne så meget som muligt i de daglige gøremål. Det er derfor vigtigt, at vores nye kollega har lyst og evne til at arbejde både i hovedkøkkenet og i afdelingernes køkkener, hvor samvær og fælleskab med beboerne er vigtigt. Stillingen, vi tilbyder til dig, er en fast stilling på 30 timer pr. uge. Til stillingen kan påregnes ekstratimer ved afløsning i forbindelse med ferie og sygdom.

Dine faglige og personlige kvalifikationer

 • Du er fagudannet ernæringsassistent og må meget gerne have erfaring. Dog kommer du også i betragtning som nyuddannet, hvis du har energi og vilje.
 • Vi laver selv den varme mad, derfor er det vigtigt, at du har erfaring inden for varm produktion, derudover laver vi den kolde mad, gelémad og gratinkost.
 • I den grad det er økonomisk rentabelt bager vi selv.
 • Flere beboere har udfordringer med dysfagi, hvorfor det vil være en fordel, hvis du har kendskab til madproduktion til dysfagi patienter.
 • Plejepersonalet laver løbende ernæringsscreening, som du og resten af køkkenet vil blive inddraget i. Derfor skal du have lyst til samarbejdet med beboere og ansatte. 
 • IT-kundskab og gerne erfaring med bestilling ved leverandør.
 • Er god til medmenneskelig kontakt og ser mennesker som ligeværdige.
 • Har en tydelig kommunikation og personlighed, der kan bevare roen og overblikket i pressede situationer.
 • Er selvstændig og handlekraftig, eller også ønsker du som ung at lære disse discipliner af ældre kollegaer.
 • Du har mod til at være ærlig og respektfuld i det kollegiale samarbejde, fordi dine kollegaer og holdet Bakkely er vigtig for dig.

Løn, ansættelsesvilkår og pension i henhold til overenskomst mellem KL og Kost og Ernæringsforbundet. Ansættelse vil være så hurtigt som muligt. Yderlige oplysninger fås hos leder Kaj Kristensen på tlf. 20343856 eller køkkenleder Hanne Troelsen på tlf. 97172100. Ansøgningsfrist d. 23 april kl. 12:00 Vi forventer at afholde samtaler løbende, efterhånden som ansøgningerne indkommer. Ansøgninger sendes elektronisk.Social- og sundhedshjælper til skærmet enhed for demente

Vil du være med på et team med fokus på kærlig og faglig hjælp til demente beboere, så har vi stillingen til dig. Plejehjemmet Bakkely er i en spændende udvikling med mange nye tiltag, og vi vil elske at få dig med på holdet. Et af flere nye tiltag er brug af virtual reality briller til demente og brug af iPad i plejen. Vi vægter din faglighed højt og har løbende opkvalificering af vores medarbejdere. Det vil selvfølgelig også komme dig til gode. Til efteråret skal vi for eksempel have alt fast personale på kursus i palliativ pleje.

På Bakkely er vi meget optaget af at være en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til familie- og privatliv.  Som ny medarbejder vil du hurtig føle dig tilpas på Bakkely, da vi er optaget af, at du kommer godt fra start med spændende opgaver og ansvar efter dit niveau. På Bakkely er vi optaget af en åben og dialogorienteret medarbejderkultur, som har fokus på samarbejde og kollegial støtte når arbejdsdagen bliver svær. Vi har fokus på, at vi er én organisme, hvor alle har en rolle at spille i hjælpen til vores skønne beboere.

Plejehjemmet Bakkely arbejder ud fra ideerne i leve-bo-miljøet og ønsker dermed at fremhæve HJEM frem for institution. I øjeblikket er vi meget optaget af demensrejseholdet og medicinhåndtering via projektet ”I sikre hænder”. Vi arbejder også ud fra et kristent livs- og menneskesyn. Derfor er det vigtigt for os, at du forholder dig til vores faglige tilgange og værdier i din ansøgning. Du kan læse mere på www. plejehjemmet-bakkely.dk og se små film om os eller følge os på Facebook. Bakkely ligger 20 min kørsel fra Herning eller Skjern og 15 min gang fra rutebilstationen i Videbæk.  

Stillingen vi tilbyder til dig er en fast stilling på 27 timer pr. uge i aftenvagt. Til stillingen kan påregnes ekstratimer ved afløsning i forbindelse med ferie og sygdom. Ansættelse vil være så hurtigt som muligt.

Vi forventer, at du:

 • Er faglig uddannet social- og sundhedshjælper eller assistent og har du efteruddannelse inden for psykiatri eller pædagogik, er det blot et plus
 • Har erfaring som social- og sundhedshjælper eller assistent, men du kommer også i betragtning som nyuddannet, hvis du har energi og vilje
 • Er kendt med journalisering i div. it-systemer og har skriftlige færdigheder med et godt overblik over div. indsatser
 • Er god til medmenneskelig kontakt og ser mennesker som ligeværdige
 • Har en tydelig kommunikation og personlighed, der kan bevare roen og overblikket i pressede situationer
 • Er selvstændig og handlekraftig, eller også ønsker du som ung at lære disse discipliner af ældre kollegaer
 • Du har mod til at være ærlig og respektfuld i det kollegiale samarbejde, fordi dine kollegaer og holdet Bakkely er vigtig for dig

Yderlige oplysninger fås hos leder Kaj Kristensen på tlf. 20343856 eller souschef Allan Bærentsen på tlf. 97172100. Ansøgningsfrist d. 16. april kl. 12:00 Vi forventer at afholde samtaler løbende, efterhånden som ansøgningerne indkommer. Ansøgninger sendes elektronisk.

Categories: Aktuelt